Om

Jakter & jakter är inriktade på bilder av segelyachter och jakter i skogen. Yachterna kan vara allt ifrån jollar till stora båtar. Jakterna i skogen är företrädesvis sådana där hunden spelar en central roll.

Du kan träffa oss på kappseglingar och andra evenemang, där vi åker runt med vår vita rib med en orange flagga och texten ”Foto”.

Vi kan också komma till din klubb och ta bilder på era båtar där. Givetvis kan vi arrangera enskilda fotograferingar av din båt på en plats som du föreslår. Kontakta oss så kan vi diskutera hur man kan lägga upp en sådan fotografering!

Vill du ha din jakt – i skogen – dokumenterad i bild så hjälper vi gärna till. Vi har mer än tio års erfarenhet av att fotografera jakt, jägare och jakthundar. Vi har även ett stort bildarkiv med jaktbilder av många olika slag.

Bakom Jakter & jakter står Vokativ Förlag & Multimedia HB, som ägs och drivs av journalisten och fotografen Eliza Kajanus och Håkan Elderstig, webb- och affärsansvarig som ibland också håller i kameran.